söndag 28 februari 2010

Hurt i två versioner

Ibland kommer en låt och dess text över mig bara sådär och får mig att fundera över båda liven: vad som har hänt, händer just nu och vad som skall hända. Det här är en kanonlåt, i båda versionerna, och därför delar jag med mig av båda. Trent Reznor har lyckats förmedla mycket i sina ord.

Mecka för en linslus


För en linslus som jag så är Fotoscope "the place to be". Här går det att fota sin ava i mängder (det finns hundra stycken) av roliga, söta, knäppa och annorlunda poseringar. På simmen finns många olika fotomiljöer så det går att få stor variation på bilderna.

Utöver bra fotomöjligheter så finns här även två gallerier - ett med RL-bilder och ett med SL-bilder. Fotograf till de flesta bilder är Korgi Lerwick, som även är den som byggt simmen.Det finns även en butik med fototillbehör av skilda slag.

Fotoscopes slogan "A photography paradise" tycker jag passar väldigt bra. Ett givet landmark till mitt inventory: http://slurl.com/secondlife/Fotoscope/76/136/22

lördag 27 februari 2010

Från det ena till det andra


Det bästa med SL är det stora utbudet av tillställningar, musik, fester, platser med mera. I går när jag blippade omkring på dansgolvet så undrade Bock om jag ville komma och lyssna till min nya favoritartist i SL - Christopher135 Quan (http://magasinmillimina.blogspot.com/2010/02/en-upptackt.html). Såklart jag ville det. Allt är ju bara en TP ifrån och garderoben bär man ju alltid med sig. Och Chris lät lika bra nu som för en vecka sedan.

Blippblopp

I går kväll var jag på ett dansställe som körde mycket 80-talsmusik (mycket synth, alltså blippblopp enligt mig) och det var alldeles ypperligt med skön musikmix och trevligt folk. Stället är CBGB & OMFUG vid PubRadio Music Museum och de kör varje fredag- och lördagkväll kl 21. http://slurl.com/secondlife/Atlantis%20City/210/211/22


onsdag 24 februari 2010

OS i SL

OS i Vancouver finns i SL också. Jag for dit i glädjeyran efter ännu ett guld. Dagens guld (herrarnas skidstafett) är favoritguldet än så länge - goa Anders Södergren är så värd ett guld tycker jag.


Just det ja, det fanns inte så mycket att se och göra i SL:s OS-plats med namnet Vancouver Olympics Cauldron men här är iaf en slurl: http://slurl.com/secondlife/Mare/184/22/53 .

Trummorna på plats


Efter mycket om och men så har jag nu fått mina trummor på plats - alltid något. Jag tror att de ska få stå där de står nu, måste känna efter lite hur det känns först. Det dumma i kråksången är att när jag testtrummade igår så kom det inget ljud, vilket jag hoppas det gör nästa gång jag ska spela.

tisdag 23 februari 2010

Tangokväll hos Apmel

Återigen så var det en trevlig och välbesökt timme hos Apmel när han och duktige Winters Kanto bjuder in till livemusik och dans - tango stod på programmet ikväll.
Önskescenario

Jag önskar att det här hade varit genomförbart i RL och inte som det är nu - snöigt, isigt och kallt.


Bra ide Gitt att ha ett poolparty så jag kunde drömma mig bort lite mitt i den förvånansvärt vintriga vintern.

måndag 22 februari 2010

En ulv

... i fårakläder, eller hur man nu säger?!


Kandinsky var iaf väldigt fin i sin nya spännande outfit.

En ny vinkel


Det är aldrig fel att skåda livet från en ny vinkel.

söndag 21 februari 2010

En superkväll på OD

Temat för kvällen var superhjältar och superskurkar:
Musiken var superbra och DJ Lucien lyckades leta upp den här gamla slagdängan, mycket passande tycker jag: