torsdag 24 mars 2011

Ett oavgjort battle på Blacklist

I kväll blev det battle med Apmel på Blacklist där DJ:n körde hiphop-tema. Perfekt att inta dansgolvet med mer eller mindre coola moves. Själva slaget slutade nog oavgjort tror jag.Tack för en kul och trevlig kväll Apmel!

onsdag 23 mars 2011

Ty och Truck har gjort det igen

De kreativa simskaparna Ty och Truck har öppnat ännu en sim och utökat sin park Calas Galadhon. Den nya delen heter Eryn Vorn och har en skogsinspirerad miljö med, som vanligt när Ty och Truck har varit i farten, en massa vacker natur och spännande detaljer.Gratis är bra


Det är väldigt bra att grannen har en massa spännande konst på väggarna som jag kan spana in när jag inte har några lindendollar att spendera på kostbara nöjen.

(Jag har drabbats av samma öde som Apmel, fastän jag har inget filmprojekt på gång.)

tisdag 22 mars 2011

101 sätt att åka runt i Grand Canyon

Nja, kanske inte 101 sätt men väldigt många sätt finns det att fara runt och utforska den fina och aktivitetsfyllda simmen vid namn Grand Canyon.

Man kan


...hängglida


...åka motorcross


...flyga


...åka gummibåt


...rida


...åka helikopter


...promenera


...åka i en svävare


...flyga på en kanonkula


...glida fram på en trästock.

Grand Canyon går väldigt bra att uppleva även genom att hålla sig väldigt still också.


måndag 21 mars 2011

Vintage kläder till fyndpris

I förra veckan hittade jag en, i mitt tycke, jättefin klänning hos Betties Vintage and Retro Clothing. Samma modell fanns i tre ytterligare färgkombinationer och mönster till det helt, hör och häpna, otroliga priset 10L$ styck.Alla kläder i denna vintagebutik kostar 10L$ och här går att hitta många olika kläder, mestadels klänningar, från 1900-talets olika decennier.


söndag 20 mars 2011

Det var det partyt det... och himla kul var det. Tack alla som kom och uppträdde genom sång och DJ:ande och tack alla glada och trevliga partydeltagare som förgyllde kvällen för Andrey och Bock.

Fina bilder från festen finns hos Apmel och Blanche.
Edit 22/3: Nu finns det även bilder hos Bock.

Udda animationer 21

Hjälp! Crocodile Dundee, var är du?


lördag 19 mars 2011

Party party party

Ikväll är det dags för partyt som har funnits i mitt huvud från och till sen några veckor tillbaka. Guyke och jag har fixat och donat, det har blivit många im skickade fram och tillbaka och nu är vi där. I går kväll dekorerade vi och gjorde det sista och då hade vi även Guykes partner Janttu med oss som hjälpte till. Hur det än kommer gå ikväll ( i huvudet fladdrar alla tankar just nu på allt som kan gå snett) så har det här partyplanerarfixet varit så himla kul och det ända från början. Guyke och jag har tänkt samma tankar om allt och har ofta skickat im till varandra i samma sekund med exakt samma innehåll. Det viktigaste för oss har varit Andrey och Bock, att det ska bli en skön stämning och ett party i deras smak med lite av varje. Ikväll får det bli så helt enkelt...


Tid: 20.00 och sen fortsätter den så länge Bock och Andrey önskar

Plats: Southern Charm

BE THERE OR BE SQUARE -alla som vill är hjärtligt välkomna och det är mycket som är på gång ikväll men som tur är så går det snabbt att transportera sig mellan alla fester, event, spelningar och allt annat som händer i sagolika SL.

tisdag 15 mars 2011

Party planeras för Bock och Andrey


Här står jag och beundrar ett foto på två sköna snubbar som i dagarna har fyllt 4 rezår båda två. Nu på lördag är det tänkt att det ska bli ett party på Southern Comfort för dessa båda.

Festen planeras att dra igång kl 20 och vid 21-tiden så är det en överraskning/upplevelse för rezdagsbarnen Bock och Andrey.

Efter det fortsätter festen tills vi tröttnar helt enkelt. Festfixarna, dvs Guyke och jag, har lite kvar att jobba med men mer information kommer väldigt snart. I promise!

För de drabbade i Japan

Jag fick ett notecard från Krakov Letov som jag vill dela med mig av här i bloggen:

On 11th March, Japan got hit by a 8.9 magnitude earthquake and 45 minutes later, the North-East region got hit by a devastating tsunami.
This is one of the worst natural disasters to happen in Japan.
To help the people of Japan, Notes Shack Pub is organizing a charity event on 16th March (Wednesday), with all proceeds going to Red Cross, in the name of everyone who donated at the pub.
Second Life is a good medium for charity; I hope we will be able to help the people of Japan, even if we are a small part of it.

The event will be held on 16th March at 12pm SLT with 4 live performers.
The Lineup is as follows:
12pm SLT - christopher Walmer (electronica)
1pm SLT - JamesCorachea Resident ( acoustic instrumental)
2pm SLT - The Rails (indie band)
3pm SLT - Jana Kyomoon (ambient)

I hope you will be able to come and donate. Remember all L$ matters.
The funds will go through PayPal to the charity "American National Red Cross, International Relief Fund".
The receipt will be posted later on Second Life and Notes Shack Facebook, as well as personal message will be sent to the Red Cross about everyone who donated and was involved in the event.

The Donation Box will be available in Notes Shack Pub from 14th until 17th. All donations will go to the avatar "Echo Starship" to keep track.

Please Pray/Support/Help Japan!!!

Thank you.
Krakov Letov


fredag 11 mars 2011

Rena rama lotteriet

Ibland när man hamnar i vatten efter en mindre lyckad tur med ett fordon eller efter en krasch så kan det bli rena


... niten - tomt och tråkigt tillsammans med någon annan lika köroduglig ava...... eller en vinst - vackert och välkomnande.

onsdag 9 mars 2011

En ny sim

Igår invigdes den nya simmen New Town of Sweden. När jag vandrade runt så fastnade jag extra mycket för de söta pastellfärgade badhytterna vid stranden.


Tyvärr hade jag inte tid att vara kvar för konserterna men jag hoppas simskaparen Neo Audran och besökarna var nöjda med invigningskvällen.

tisdag 8 mars 2011

POL har något på hjärtat

POL Arida har skickat ut följande i sin SL-grupp:

In past times I have run Interpritation contest to see who could come up with an accurate meaning to a song. I thought I might turn that on its head. Lets get YOU to write the words to a song!! I would like people to submit 3 words that mean something to them. It cannot contain either `I` or `Love` . When they are in I will put a jigsaw together and come up with a song you all had a hand in and play it live....pass this around, and IM or notecard your 3 words:) fun haa

Jag ska sova på saken tror jag, men nog ska han få tre ord av mig...

söndag 6 mars 2011

CraigLyons Writer ska bli Covered

I början av januari i år så var jag på en tillställning som hette Covered. Den gången var det Strum Diesel som var i blickpunkten genom att andra SL-artister framförde hans låtar och på slutet dök även Strum upp på scen. Ikväll är det CraigLyons Writers tur att bli Covered.


Läs inbjudan från arrangören Elura Galicia:

COVERED featuring CralgLyons Writer @ The Source
11am - 1:30 pm slt
March 6, 2011

COVERED is a concert celebrating a single songwriter who performs in second life by having other SL musicians cover their music. This COVERED celebrates CraigLyons Writer.

The Following musicians will cover Craig's music!
Maximillion Kleene - Battle of Christina
Allister Westland - Dead Man's Song
Lyric Serendipity - Change (tracks)
Rock Doghouse - Goodbye You
Moondoggirl Moomintoog - 2 songs and introduce Craig
and then CraigLyons Writer will take the stage

lördag 5 mars 2011

Dansa samba med oss

Bock och jag roar oss karnevalsmässigt just nu. Var, vad och hur går att läsa om här. Sköna rytmer och show bjuds det på och det håller på länge till.... Kom du med!
Direkttransport

fredag 4 mars 2011

Nämen

... har jag en blogg?!


Den återkommer jag till när jag inte har så fasligt mycket annat att göra. Det är mycket nu!