söndag 14 april 2013

En kväll i en kuliss

Ikväll tog jag en TP till Vintage Vinyl Records & Cafe och det var som att komma till en sömnig liten amerikansk småstad för kanske tre-fyra årtionden sen. Här fanns en skivaffär, ett café  en biograf, en mack och lite till. Jag fick en känsla av att ha hamnat i en kuliss, som finns på stora filmstudios, när jag vandrade omkring. Nu är ju allt i SL just kulisser och illusioner av olika miljöer men just här så var den känslan extra stark tyckte jag, ungefär som om ett filmteam skulle dyka upp vilken sekund som helst.

Simmen var snyggt gjord med en massa coola detaljer som t ex stora väggmålningar inne i skivaffären/dansklubben och cocacola-automaten i caféet  Extra plus för musiken som streamades med bla Lou Reed och David Bowie som hördes under mitt besök. Det var även kul för att det var många avor på plats när jag var där och det är ju härligt att se många besökare på en och samma sim eftersom det betyder att SL lever och är i gång.

Ta mig till Vintage Vinyl Records & Cafe


Min söndagsutflykt

Det är inte bara Apmel som har gjort en söndagsutflykt, det har så även undertecknad gjort. Min tur gick till Cica Ghosts spännande utställning med namnet R u s t, en utställning som ingår i LEA 13 om jag förstod saken rätt.

 R u s t är en fantasieggande sim med konstiga och märkliga saker där det rör sig hela tiden och där bland annat små och stora lustiga till synes trädjur utgör en del av utställningen. Jag gillade det här jättemycket och det hela var väldigt vackert och mina bilder gör absolut ingen rättvisa till det Cica Ghost byggt upp utan det måste upplevas. Pricken över i:et tycker jag ändå musiken var, ödesmättad och som gjord för utställningen.Två lördagskonserter på plats hemma i soffan

En del av min lördagskväll tillbringade jag i soffan med mina hörlurar på och lyssnade på två av mina favoritartister i SL som bjöd på konserter. Först ut var POL Arida som sen följdes upp av Engrama. En bra lördagskväll tycker jag. 


fredag 12 april 2013

I väntan på Kaja


Jag har, via mina grannar Kandi och Apmel, fått kontakt med duktiga Kaja Lurra som ska hjälpa mig fixa i ordning hos mig på Mount Whitney. Det ska verkligen bli spännande och vi är redan i planeringstagen med att tänka ut vad som ska hända på mitt än så länge väldigt öde tomtelände. Enda kruxet är att dröjer tills i slutet av den här månaden innan våra planer kan förverkligas men den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge...