måndag 5 april 2010

Fem på shoppingäventyr

Jag tänkte precis logga ur sent igår kväll då jag fick en förfrågan från Bock om att komma hem till honom och hälsa på Ars syster Marsdeb som var inloggad för första gången sen Ars memorial för två veckor sen. Det ville jag gärna och så även Guyke och Janttu. Efter en stunds prat så bestämde vi fem att nu var det dags för en makeover för Marsdeb.


Det blev en massa shopping och en massa skratt. Först shoppades det skor, och sen i turordning blev det skin, shape, kläder i form av jeans och en tröja, hår och till sist en animation med namnet "A Perfect Lady".


Guyke uttryckte det hela bra när det var klart - A foxy lady. Marsdeb var mycket snabblärd så det var inga problem med att packa upp boxar och hitta foldrar med kläder i osv. Utöver att vara snabblärd så var hon otroligt trevlig och lätt att tycka om, precis som sin bror, och det känns mycket bra att ha fått en ny vän här i SL.

2 kommentarer:

 1. Det var några härliga timmar. Så kul har jag inte haft på länge!

  Tack för att du ville vara med, och för att du dokumenterade det hela, Milli min vän. Det glömde jag ju i upphetsningen helt bort att göra. Hmmm en sak bara, om vi nu talat om shoppingtips, AO:n heter "The Perfect Lady" från Vista Animations.

  Laaav jo, Milli!

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen kul. Och jag ska genast ändra i texten - rätt ska vara rätt såklart.

  Puss!

  SvaraRadera