lördag 20 mars 2010

En fridfull plats och vackra simmar

Bock skriver om Ars tillfälliga minnesplats här: http://bocksl.blogspot.com/2010/03/ars-memorial-tillfalligt.html .


Under veckan har jag varit där flera gånger. Platsen är vacker och mycket fridfull. Någon gång har jag varit där själv men de flesta gånger jag varit där har jag fått dela stillheten med Bock och flera av hans och Ars vänner. Mitt i all sorg och saknad så har det funnits en fin och stark gemenskap där jag är säker på att många hittar styrka och kraft för att orka gå vidare.


Den tillfälliga minnesplatsen ligger belägen i Mirromere och alldeles intill ligger Calas Galadhon. Dessa vackra simmar har en nästan magisk stämning och lite varstans finns mysiga parbollar utlagda men även dansmöjligheter som t ex på en bergstopp eller i en paviljong.


Jag har ett flertal gånger vandrat runt här och varje gång upptäcker jag något nytt på mina promenader. Det går även att ta sig runt med bla luftballong, häst och båt. Bilderna visar bara en liten del av vad som finns här och de gör heller ingen rättvisa utan det måste upplevas.Byggmästarna, tillika simägarna Truck Meredith och Tymus Tenk har gjort ett fantastiskt jobb och jag känner att det här är platser som jag nog ofta kommer att återvända till, av flera olika anledningar.

http://slurl.com/secondlife/Calas%20Galadhon/141/229/22

4 kommentarer:

 1. Det ser fantastiskt ut! Men är simmarna öppna för besök även efter detta?

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder! Det ser ut att vara en perfekt plats för en stunds eftertanke och stillhet.

  Kram, Stella

  SvaraRadera
 3. Ja, Vesper, simarna är alltid öppna för besök!

  SvaraRadera
 4. ja underbart ställe jag och frost red runt efter vi varit och besökt ars minneplats håller med milli dit kommer jag absolut att återvända man blir lugn i sinnet när man är där

  SvaraRadera