söndag 30 maj 2010

I väntan på paraden

Lördagskvällen tillbringade jag med att invänta paraden som skulle inviga Second Life-festivalen. Bock hade tipsat om ett bra ställe där båtarna skulle glida förbi. Jag var på plats tidigt och fick då besked om att tekniskt strul hade försenat det hela. Tack vare en underbar musikmix så stannade jag kvar och dansade i min ensamhet när övriga i sällskapet passade på att göra annat.

Efter en timme återvände de flesta, bl a Bock och hans vän Diana och en stund kunde jag sitta lika fint som andra på kajkanten och invänta den än mer försenade paraden. Det var innan krascherna började. SL var verkligen inte nådigt igår mot mig (och säkert mot väldigt många fler såklart).

Såvitt jag kunde förstå så var teknikstrulet allt för stort så att paraden blev inställd, eller än mer senarelagd så istället fick jag en TP av Bock för att komma och lyssna på den entertainern Strum Diesel.

Trots tålamodsprövande aktiviteter så hade jag en trevlig kväll. Idag hoppas jag dock på ett bättre Second Life för då blir det än mer trevligt - för alla. Jag hoppas också att Second Pride-festivalen kan få fortsätta utan allt för mycket lagg och annat strul för det är de verkligen värda.

2 kommentarer:

  1. Det var som alltid ett rent nöje att ha dig i närheten, åtminstone sedan du väl lugnat ner dig! ;)))

    SvaraRadera
  2. Idag är jag lugn. Lugn som en filbunke. Trots fortsatta SL-problem. :-)

    SvaraRadera