måndag 3 januari 2011

Nytt år och nya tag

Min blogg har varit ganska så inaktiv sen i september ungefär då all energi och luft gick ur mig så jag ska försöka bättra mig på den punkten. Jag gillar att blogga. Det blir som en dokumentation över en avas tid i en virtuell värld och det är roligt att gå tillbaka för att se vad som hände t ex i maj. Sen blir jag förståss jätteglad om det blir några kommentarer också, det tyder ju på att några läser min blogg och det är såklart hemskt kul.

Min rubrik till trots så är det en återblick med bilder från 2010 jag bjuder på i det här inlägget. På min dator finns det en mapp med bilder som jag har sparat och som jag har tänkt lägga in tillsammans med något, förhoppningsvis, tänkvärt inlägg. Nu har dessa tänkvärda tankar flugit all sin kos så istället blir det dessa bilder och några helt andra ord till dem än vad som var tänkt från början. En slags summering av året som gick kanske jag kan kalla detta:

Under 2010 så...

... har jag skaffat tomt på Solace och på denna härliga ö så har förändringarna varit stora under året. Det har framför allt märkts hos närmsta grannen Apmel. Här tar Apmel mig med en kanottur runt sin holme någon gång i februari.... har jag varit på ett otal danser, rezdagspartyn och events av olika slag då främst på Ormdricka, Måndagsbörsen och The Den. Här dansar Bock och jag i Ormdrickas lada i början av sommaren.... har jag varit på många live-konserter. Flera nya spännande upptäckter har gjorts bland SL: s stora artistutbud. Här får POL Arida representera alla duktiga artister.... har jag varit ute på många upptäcktsfärder och gjort både en och flera fynd på simmar som är värda ett besök. Här är jag på Mystic Waves (tror jag den heter), en sim som jag aldrig berättat om i min blogg.... har det varit en del strul med tekniken, både med den egna och med SL:s. Ibland är det riktigt frustrerande och ibland blir det bara dråpligt. Här försöker jag sitta men som synes är det helt omöjligt.... har jag upptäckt hur kul det är med animationer, särskilt de som visar ens känslor. Här är det jag som... ähhh bilden talar för sig själv...... har jag fått fler fina och goda vänner, som jag gärna utbyter tankar och funderingar med. Jag är så glad över mina vänner. Här är det Guyke och Janttu, två av dessa, som besöker mig på mitt tomtelände.... har jag haft lite svackor i RL, som dessvärre påverkade mig så att jag inte hade vare sig ork eller lust riktigt att engagera mig i SL under hösten men det är nu lagt bakom mig.

2011 - Nu kör jag!!

4 kommentarer:

 1. Härligt Milli!
  Ser fram emot vårskrin och glädjeskutt framöver...
  : ))

  SvaraRadera
 2. Ja du, din syn på tillvaron i SecondLife är ovärderlig!

  Förresten *host host host* det finns fler av oss bloggare som gärna ser kommentarer...det visar ju om inte annat att man har nått fram till sina läsare på ett eller annat sett...

  ...på min blog får man gärna vara anonym när man kommenterar, så länge man inte säger något elakt om någon annan - elakheter om mig går bra även anonymt.

  SvaraRadera
 3. Kör så det ryker 2011 Milli! Vi är många vänner som fångar dej i famnen om du skulle flyga av vägen :))))

  SvaraRadera
 4. Valkommen tillbaka! Onkar Zig o EM (ftf i Holland)

  SvaraRadera