torsdag 9 februari 2012

Grattis Kandi plus ett litet bildregn från Kandiudden

Idag fyller min vän och granne Kandinsky fem år i SL. Det firas med en sammankomst hemma hos henne på Solace ikväll kl 21.30 som Apmel anordnar. Tyvärr ska jag i vanlig ordning lägga mig tidigt så jag missar det här men jag vill ändå framföra mitt grattis till Kandi, som inte bara är en god vän och granne utan även en ava med stor känsla för vackra och coola saker.

Att vandra omkring på hennes Place des Petits Bourgeois eller Kandiudden, som jag föredrar att säga, är som att vandra omkring på några av mina absoluta favoritställen/simmar som jag har tipsat om i min blogg, t ex det här eller det här stället. Därför passar jag inte bara på att gratta Kandi nu utan även tipsa om hennes fina och mysiga udde. Där finns många mysiga sittplatser för spännande diskussioner med vänner eller bara för att koppla av en stund, mystiska typer att stöta ihop med och en mängd vackra och spännande saker att bara vila ögonen på.Grattis Kandi på din femårsdag och jag hoppas på att du aldrig slutar förändra och bygga och fixa på din fina udde.

1 kommentar:

 1. MILLI!
  Vilka underbara bilder från min lilla värld! OJ, tusen tack!
  Hann inte prata med dig igår, knappt med nån förutom hinna säga hej och lösa tekniska saker, men jag märkte dig o glad över att du var där trots allt!
  Krya på dig!

  Tack igen!

  SvaraRadera