söndag 12 februari 2012

RL-idioti

Ibland kan jag bli galen och förbannad men samtidigt väldigt ledsen och besviken på människor som är inskränkta och så fulla av fördomar och hat och därför lever sitt liv som idioter. Låt mig ta ett aktuellt exempel, taget från det stora landet i väster som jag tror har det största antalet av sådana här idioter. (Nu är jag väldigt fördomsfull märker jag men det är för att jag är så arg just nu.)

Den populära TV-profilen och komikern Ellen DeGeneres har valts till talesperson för den amerikanska klädkedjan JC Penney. Inget konstigt med det kan tyckas. Allt är frid och fröjd men inte för One Million Moms, en amerikansk och konservativ organisation som värnar om traditionella och kristna familjevärderingar. One Million Moms kräver att JC Penney gör sig av med Ellen för att hon med sitt omoraliska leverne hotar deras värderingar. Till saken hör att Ellen DeGeneres är öppet homosexuell, gift med en kvinna och "kom ut" för femton år sen och är en förgrundsfigur för LBGT-rörelsen i USA. JC Penney har dock inga planer alls att byta ut Ellen utan stödjer både henne och sitt beslut fullt ut.

Jag har läst artiklar och sett en del TV-inslag om saken och jag nästan kokar nu av ilska över hur knäppa de här överkristna människorna i USA tänker och beter sig.

Bill O`Reilly på FOX News, av alla människor och kanaler på denna jord, visar sig osedvanligt klok i det här inslaget där han ställer intressanta frågor till en kvinna som stödjer One Million Moms krav.One Million Moms har nu bestämt sig för att bojkotta JC Penney och deras varor för att de är så upprörda över klädkedjans handlingar. I New York häromdagen blev det en motreaktion över det här. Det blev en "Buy-Cott" genomförd av LGBT-människor som vällde in för att visa sitt stöd till JCPenney.

Ellen DeGeneres ger svar på tal till sina sk "haters" i det här inslaget. Jag gillar talesättet som hörs här: My haters are my motivators.I den utmärkta bloggen Joe.My.God kan du läsa mer om den här konflikten. Det var från den bloggen jag fick reda på det här.

Heja JC Penney och Ellen! One Million Moms och likasinnade kan gärna få dra till helvetet för min del.

2 kommentarer:

  1. Woohoo, you tell them gurl! ;)

    Fördomsfulla människor vet inte hur mycket underbart de går miste om genom de hinder de ställer upp för sig själva.

    Det i sig hade väl inte varit något problem om det inte vore så att de vill att alla andra ska hindras på samma sätt.

    SvaraRadera
  2. Fint Millan. Saknat dig. <3

    SvaraRadera