onsdag 20 januari 2010

En undanflyktMan skulle kunna tro att jag skulle börja storgreja på tomteländet nu när det äntligen blev grönt och fint. Men nej, inte jag inte. Det var roligare i går kväll att lyssna på, för mig, nya SL-artister på mysiga och trevliga Notes Schack Pub. Jag ser det som en form av en ego-Kickoff.

8 kommentarer:

 1. Men det är ju precis så det ska vara!! "Tomteländet" ska inte vara ett stressmoment utan nåt kul att pyssla med när du INTE har nåt annat o göra =)
  KRAM till dig tjockskalliga Millie!

  SvaraRadera
 2. Hon må vara tjockskallig :)) men Apmel är förtjust i hennes nya frisyr!

  SvaraRadera
 3. Vaaaaa hur f-n kan du negligera ditt tomtelände på detta viset? Vad är du för dålig, lättsint, oansvarig människa EGENTLIGEN??

  Fattar du inte att det innebär ett ansvar att vara markägare? Vad skall grannarna säga? Tänk om de kastar ut dig från simen på grund av det förfall och den vanvård din parcel utsätts för?

  Du sänker ju markpriserna på hela Solace Island, förstår du inte det?! Ja, kanske det till och med är du som är ansvarig för de fallande tomtpriserna i hela SL!!! (läs Alessias blogg)

  ...men jag gillar att du är tjockskallig och att du tar det med ro - fastän jag inte har fått nöjet att se din nya frisyr ännu...

  SvaraRadera
 4. Jag tjockskallig? Jag orsakar prisras och SL-krascher?

  Nä, nu jä.....

  *gråter och avslutar mitt Milli-konto*

  SvaraRadera
 5. nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj snälla hjärtat!!! det får du inte!!!

  SvaraRadera
 6. Närå...

  Tack Alessia, du är alltid så klok.

  Tack Apmel - jag gillar den också. :-)

  Och Bock, så lätt blir du inte av med mig.

  Puss på er!!

  SvaraRadera