onsdag 6 januari 2010

Ett arbetspass i luften

Idag smög jag mig in i SL. Köpte ju en tomt igår och idag ville jag inte se åt den utan göra det som jag brukar göra när jag är inloggad - fara runt och spana efter nya spännande simmar och kanske shoppa lite. Det fanns en som hade en annan plan åt mig förståss och det var Alessia Kranfel. -Vill du ha skybox nu? fick jag i im. Min spontana tanke var att säga nej tack, inte just nu men gärna en annan dag men så kände jag att det är dumt att tacka nej om någon erbjuder sig att hjälpa mig.

Som sagt, Alessia kom och gav mig instruktioner om hur jag skulle få upp skyboxen i luften och det hela flöt på väldigt bra med montering av stege och ändring av textures på väggar.Jag kände mig otroligt stolt och faktiskt kunnig tills jag av någon anledning kom åt delete-knappen och vi båda flög ner på marken igen. Börja om från början, börja om från nytt...Men nu är min skybox där uppe i luften och min lista på saker jag lärt mig samt vad jag har gjort på tomteländet har idag växt liiiite till.Tack Alessia för hjälpen!

3 kommentarer:

  1. hihi så kul det var =)) Men jag skulle inte vänt ryggen åt o tömt tvättmaskinen. För när jag kom tillbaka flög jag genom luften i hisnande fart o kraschade på marken innan jag han säga flasklock. Scary :P

    SvaraRadera
  2. Ser att Milli är i trygga händer :-))))

    SvaraRadera
  3. Ja, Alessia är verkligen trygg så därför kändes det ju så dumt att bjuda henne på en sådan väldig flygtur med krasch på marken. Men det gick ju bra. :-)

    SvaraRadera