lördag 9 april 2011

Ser inte skogen för alla träd

Jag tycker att soror Nish är en duktig konstnär som gör fantastiska skapelser men tyvärr är hennes nya utställningssim lite för rörig för mig. Som jag skriver i rubriken så är det som man inte ser "skogen" för alla träd.


Men visst är det härliga färger, absolut.

4 kommentarer:

 1. Ärligt talat förstår jag inte vad du och Apmel menar när det gäller soror Nichi´s konstsim.

  Jag tycker bara det ser så fullkomligt gräsligt ut redan på bilderna att jag aldrig skulle få för mig att ens besöka stället. Och färgkombinationerna får det att vända sig i magen på mig bara jag ser bilderna.

  ...men jag har inget välutvecklat konstsinne och "de gustibus non est disputandum"... så jag stannar där!

  SvaraRadera
 2. Haha Bock.. och jag antar att det är FULLSTÄNDIGT UTESLUTET att få dej att besöka sorors sim Inworldz, som jag tycker allra bäst om :)

  SvaraRadera
 3. pfffft Apmel, inget är omöjligt!

  Det har faktiskt hänt att jag har gjort återbesök i den ökända världen trots farhågor om att det kan sitta en guide och vänta vid ingången som jag väldigt ogärna möter.

  Men jag är modig och brukar dessutom förlägga mina enstaka studiebesök för att se om det sker någon förbättring till tidpunkter då jag hoppas att de avatarerna inte är där.

  SvaraRadera
 4. Bock - Om du far till simmen Dark Moon (som jag gjorde mitt senaste SLFB ifrån) så kan du se soror Nishis skapelser och där kommer de till sin rätt. Det gör dom inte på simmen jag berättar om i det här inlägget eller visar på bilderna. Men du behöver inte tycka om dom. :-)

  SvaraRadera