onsdag 5 december 2012

Ibland blir det inte som jag tänkt mig

Ett av mina största intressen i SL är att fara runt och upptäcka nya simmar. I förra veckan gjorde jag en sådan färd och mitt första intryck av simmen var att den såg spännande ut med vattenfall, trädkojor, stigar, handelsbodar och lite annat smått och gott. I väntan på att rezzandet skulle klargöra hur det exakt såg ut på simmen så gick jag uppför en trappa till en trädkoja och hamnade på ett dansgolv. Runtom dansgolvet så var det grönt och lummigt och ett härligt flödande ljus som var behagligt för ögat. Jag la mig tillrätta i en slags möbel och lyssnade till den sköna ambienta musiken som spelades och bara njöt av lugnet.


Efter en liten stund började jag gå runt med kameran för att få en överblick av stället och det första jag får se är en närmast grotesk hentai-bild på en naken flicka i en mycket märklig position med sina nakna bröst fastbundna till en konstig maskin. Jag tänker först att det är nåt fel men efter lite mer kameratittande och läsande på skyltar till handelsbodar och annat så förstår jag att jag kommit till en sim som specialiserat sig på sk cowgirls som gladeligen bjuder ut sin mjölk till de juverälskande män och kvinnor som vill ha. Jag kände mig inte så hemma på den simmen efter den här upptäckten så jag for snabbt hem till mitt tomtelände där jag absolut säkert vet vad som finns bakom varje sten och buske.

Ja, på SL verkar det mesta finnas av alla sorter... Simmens namn? Den har jag förträngt men det var nåt med Cow&Milk tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar