fredag 7 december 2012

Julhandel med en tvist - Twisted Krissmuss

Gänget bakom populära Twisted Hunt har gjort i ordning en julshopping-tur i SL som heter Twisted Krissmuss.


Det är ingen "hunt" som går ut på att leta efter gratisgrejer, även om en del kanske bjuder på sådana också, utan det är en rundtur till kreatörer och designers som har gjort en eller flera varor för 100 L$ eller mindre. På deras hemsida står det att läsa bla: Twisted Krissmuss is a holiday shopping tour designed to make the season bright — offered by the merchants and friends of the Twisted Hunt. Every merchant on the Twisted Krissmuss tour has made at least one item that is new, transferable, and costs only L$100.

Ett perfekt sätt att kanske hitta julgåvor eller nåt roligt till en själv utan att det kostar allt för mycket och framför allt att upptäcka nya shoppingställen. Bege dig till Twisted Krissmuss HQ och plocka på dig shoppingbagen som ger dig en lång lista på landmarks till butiker som är med på det här och börja shoppa.


Det är enkelt att se när man kommer till ett ställe som är med på Twisted Krissmuss för det är bra skyltat och man ser lätt vilka varor som erbjuds, som här på första stället på listan - Dilly Dolls:


Vännen Vampi och hennes The VampRealm är också med och har flera fina varor till priset 100L$ och lägre:


En annan bra sak med det här är att du behöver inte stressa, Twisted Krissmuss pågår ända till 4:e januari - så shoppa lugnt.

1 kommentar: