onsdag 1 maj 2013

Det är på gång och nu kan allting hända

Nu har Kaja Lurra kommit tillbaka till en snabb dator och snabbt bredband så nu har hon börjat med min tomt på Mount Whitney. Än har inget hänt på själva tomten men det är en massa saker på gång ändå.

   

Under de här veckorna som gått efter det att jag frågade Kaja om hon ville fixa mitt tomtelände och hon sa ja så har jag mejlat idéer och bilder på sådant jag tycker har varit intressant. Kaja har verkligen nappat på det och gett mig en massa förslag på hur hon kan få till det så jag ser verkligen fram emot resultatet. Här är en länk som Kaja fick av mig och det kanske kan ge en liten vink till vad som väntar.

4 kommentarer:

 1. Jaha då får man väl fortsätta att vänta på en inbjudan till den nya simen... tills allt är klart... eller kanske till och med längre...

  SvaraRadera
 2. Klart?.. det är ju snarare på väg mot förfall :))

  Jag såg för övrigt hotell Ramada bland bilderna på länken. Gångavstånd från där Apmels husse sprang omkring som grabb, så det blir nog hemtamt :))

  SvaraRadera
 3. Hahaha, ja det kan nog bli ett förfall på tomten men i såfall ett medvetet sådant. Och du Bock, du är alltid välkommen till min tomt.

  SvaraRadera