tisdag 16 augusti 2011

En rebake högt upp i det blå(svarta)

Min plan för gårdagskvällen var att dra på mig min lilla japanska blåsa och dra till Måndagsbörsen som skulle ha japanskt tema. Men den planen höll på att gå om intet. Mina kläder och även någon kroppsdel var och förblev suddiga och det var dem hur mycket jag än reloggade, testade med olika läsare, tömde cache och gjorde rebake och det dessutom på olika simmar utifall att det skulle hjälpa. Jag vände mig till Vampi, som så många andra när SL-tekniken inte är som den ska, och hon kom med ett helt oväntat tips: Flyg så högt upp du kan och gör en rebake där. Det gjorde jag och det hjälpte så det tipset ska jag aldrig glömma.

Tack Vampi för att du är så klurig och alltid så hjälpsam!

Glad i hågen och väldigt lättad for jag sen till Måndagsbörsen där alla var så fina och färgglada. Men vackrast av allt var nog de fina körsbärsblommande träden som det fanns massor av på simmen.4 kommentarer:

 1. Bra rebake tips, hade jag ingen aning om!

  SvaraRadera
 2. Inte jag heller, jag trodde det var havsdjupen som gällde i krissituationer.

  ...men Vampi kan man alltid lita på! ;)

  SvaraRadera
 3. :) högt upp är det inte (oftast) en massa prims som ska rezza, så det brukar jag använda mig av när jag crashat och kommer tillbaks på ett event med många avor..typ hejhej poff upp i det blå rezza, sen ner igen hehe

  SvaraRadera