måndag 29 augusti 2011

Sudda sudda bort min sura min

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så hade jag problem i förra veckan med mina SL-läsare. Jag har använt SL:s egen viewer och hade precis uppdaterat så jag hade viewer 3. Tidigare hade jag också laddat ner Firestorm men varje gång jag skulle testa den så ville inte min dator samarbeta så den fanns bara där som en ikon på skrivbordet kan man säga.

Det som hände förra veckan var att saker och ting inte rezzades som det skulle på min tomt när jag loggade in och det spelade ingen roll på vilken sim jag besökte. Min ava var helt okej men omgivningen var suddig och oklar. Utan att veta hur det är på riktigt så "kändes" det hela som att ha en LSD-tripp eller nåt i den stilen. Jag rensade cache, drog upp och ner grafiken, ändrade och trixade men inget hjälpte. Bock gav mig lite hopp och tyckte jag kunde ladda ner den senaste drivrutinen till mitt grafikkort ifall det kunde hjälpa. Jag gjorde så och levde på hoppet i några minuter tills jag upptäckte att mina suddiga träd fanns kvar på tomteländet när jag loggade in.


Jag testade återigen med Firestorm men då bara kraschade min dator. Min frustration var stor och all min lust till SL bara försvann. Visst skulle jag kunna ha laddat ner någon viewer jag ännu inte hade men det kändes där och då bara besvärligt. Sen kom fredagen och då blev jag sjuk så jag orkade inte vara vid datorn. Lika bra det kanske då jag mest var sur när jag tänkte på SL.

Men igår då bestämde jag mig för att nu jäklar ska jag få ordning på det här. Jag gick in och avinstallerade mina läsare, viewer 3 och Firestorm plus tömde allt som fanns i datorn på mappar och sånt (något som Bock lärt mig så fråga honom vad det är jag gjorde eftersom otekniska jag egentligen inte vet vad jag gjorde). Efter avinstallationerna så var det dags att installera igen och jag valde att återigen ladda ner version 3 och Firestorm. Och gissa vad? Båda läsarna fungerade och allt såg ut som det skulle på min skärm och min dator kraschade inte.


Tack till Apmel, Bock och Sven som fanns där med stöd, pepp, råd och support när jag var som mest sur och frustrerad. Nu är jag glad igen och kan tom bjuda på ett leende, vilket inte händer alltför ofta i SL.

2 kommentarer:

  1. Jag ska jaga rätt på alla bilder jag kan hitta där du ler i SL nu! Bara så du vet:)

    SvaraRadera
  2. Haha Apmel, det var ju precis vad jag tänkte skriva, men du är så helsikes snabb! ;)

    SvaraRadera